no witam jest to spotkanie w tej Łodzi jak tak to kiedy i gdzie nawiasem mowiac to ja tez widzialem jedna octavie z OCP
Spocik odbył sie we wtorek - jak zwykle o 19.00, jak zwykle w grill housie, jak zwykle przyjechali najwierniejsi kibice :szeroki_usmiech i jak zwykle następny w tym samym miejscu za 2 tygodnie - czyli 9.02.2010
[ Dodano: Czw 28 Sty, 10 23:23 ]
Chłopaki może ktoś będzie zainteresowany grupowym chipem u Aligatora
raz na jakiś czas nie zapala się kontrolka od grzania świec żarowych,nie można odpalić samochodu,komputer nie wykrywa żadnego błedu pomocy jaka może być przyczyna?
U mnie bylo dokładnie tak samo ,auto mi padło na parkingu w supermarkecie ,kęciłem az mi bateria zdechła,pózniej holowanie,rozpytywałem sie po mechanikach,ale nikt nie wpadł na pomysł,że to przekaznik(może chcieli coś dorobić wciskając kity,wiec octavka stała tydzień,ale w końcu wszedłem na forum no i są efekty.Kilkadziesiat złotych za przekażnik 109 i po kłopocie.Wiec panowienajpierw sprawdzić przekażnik a póżniej w grę wchodzi mechanik.
Panowie - przekaźnik może być sprawny, pod warunkiem, że się posiada lutownicę. Generalnie problem tkwi w zimnym lucie na styku! Przetestowane organoleptycznie. Po ponownym przylutowaniu wszystko funkii. Jak masz problem z tym przekaźnikiem, to kontrolka od świec się nie zapala.
Czasami furka może nam zgasnąć bez widocznej przyczyny, by zaraz ponownie odpalić!
Komentarz